Berminat? Isi order Form ni ye

Status Pelanggan setia
Pelanggan Baru
Name:
Email Address:
Pos laju ke Semenanjung Msia
Sabah/sarawak
Address
Payment After
Handphone NO.
Payment Method Maybank
CIMB

Code Items
Alternatif kod selain yang diorder (kalau takde tinggalkan kosong)
Notes/Comment

Sila baca Terma Dan Syarat iQRa di

http://iqracollection.blogspot.com/2012/11/terma-dan-syarat.html

Sudahkah anda membaca Terma dan Syarat iQRa Ya
Tidak

Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas dari pihak kami lebih dari 24jam di bahagian inbox sila semak dibahagian SPAM, JUNK MAIL etc..


Create a web form here
Tuesday, February 01, 2011

Inner Syria Bercorak Cantik

RM 12.00 (inner only)
material : soft cotton

inner kali ni material die sangat best..kalau iqa pakai tak patyah nak tetas2 pun.. sangat suke..iqa berani jamin yang u all akan rasa sejuk je bila pakai inner ni.

sold out
kod : isc 1a
fully book
kod : isc 1b
fully book
kod : isc 1c
1 available
kod : isc 1d

1 comments:

Anonymous said...

salam iqa, nak tanya inner syria bercorak isc 1a dan isc 1c ade restock tak? -shuhada-

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by BloggerCandy.com