Berminat? Isi order Form ni ye

Status Pelanggan setia
Pelanggan Baru
Name:
Email Address:
Pos laju ke Semenanjung Msia
Sabah/sarawak
Address
Payment After
Handphone NO.
Payment Method Maybank
CIMB

Code Items
Alternatif kod selain yang diorder (kalau takde tinggalkan kosong)
Notes/Comment

Sila baca Terma Dan Syarat iQRa di

http://iqracollection.blogspot.com/2012/11/terma-dan-syarat.html

Sudahkah anda membaca Terma dan Syarat iQRa Ya
Tidak

Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas dari pihak kami lebih dari 24jam di bahagian inbox sila semak dibahagian SPAM, JUNK MAIL etc..


Create a web form here
Wednesday, December 29, 2010

iQRa Stylo Shawl Contest


[klik pada gambar untuk paparan lebih jelas]


jom ramai-ramai anta kan gambar anda menggayakan shawl dengan gaya yang paling stylo yang pernah ada gayakan

ha buat pertama kalinye iQRa buat contest untuk semua customer tersayang iQRa..contest ini diadakan sempena birtday EN.TUNANG iqa. ha kenapa iqa letak 2011 sebab nak lebik maju kehadapan..hehehe..ha..iqa dah penat2 buat contest ni korang semua jangan la tak join pulak yer..penat taw iqa memerah otak ni ha nak pikir macam mana lah cara nak buat contest ni ha..kalau ade yang kurang tu maafkan den yo...

FORMAT MENGHANTAR GAMBAR DI FAN PAGE IQRA
1. letakkan di caption tajuk iQRa Stylo Shawl Contest 2011, nama penuh anda dan email.
2.pas tu suh rakan2 like gambar anda ye...
3. nak tag gambar kepada rakan2 pun tak pe..yang penting mereka harus join iQRa fan page dlu..kalau tidak macam la plak dey all nak LIKE kan..

PENTING!!!!
untuk penyertaan kategori ENTRY BLOG PALING BESH sila letakkan POSTER CONTESTand TERM AND CONDTION POSTER di entry anda ye..Letakkan tajuk
iQRa Stylo Shawl Contest 2011
dan pastikan poster2 dan tajuk ini di link kan kepada http://iqracollection.blogspot.com/2010/11/iqra-stylo-shawl-contest.html
letakkan poster contest di sidebar anda juga ye
ceritakan sesuatu tentang iQRa dengan cara anda sendiri ye..tak de sebarang format ye.pandai2 la anda tarik perhatian iqa untuk baca entry anda tu ye

bagi u all yang nak gune tumblr pun boleh aje..cume syarat nye
1. sila follow tumblr iqa http://ikhwanatiqah.tumblr.com/
2. so sng la iqa nak view tumblr anda ye..
3. sama gak dengan syarat untuk blog harus letak tajuk
iQRa Stylo Shawl Contest 2011
4. jangan lupe letak poster contest dan term& condition ye

dan sila tinggalkan link and di comment post ini ye..jangan tinggalkan tempat lain taw nant tak reti dah den cari..hehehehehe

TARIKH PENTING!!!
12 DISEMBER 2010, 11.59pm: TARIKH TUTUP PENYERTAAN
(maknenye tarikh last hantar gambar anda yang canctik2 tu)
tarikh tutup penyertaan ditunda sehingga 24 disember 2010

25 DISEMBER 2010, 11.59pm : TARIKH TUTUP UNTUK MENGUNDI @ LIKE
(dekat poster term and condition tu iqa letak 12.59malam,salah ye.11.59pm)

SISTEM PERMAKAHAN
siala ambil perhatian ye..tidak semestinya anda memeliki jumlah LIKE terbanyak anda akan menang kerana ada peratusan markah yang akan diberi oleh pihak iQRa sendiri..

SENARAI BLOG PENYERTAAN
(akan diupdate dari masa ke semasa)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by BloggerCandy.com