Berminat? Isi order Form ni ye

Status Pelanggan setia
Pelanggan Baru
Name:
Email Address:
Pos laju ke Semenanjung Msia
Sabah/sarawak
Address
Payment After
Handphone NO.
Payment Method Maybank
CIMB

Code Items
Alternatif kod selain yang diorder (kalau takde tinggalkan kosong)
Notes/Comment

Sila baca Terma Dan Syarat iQRa di

http://iqracollection.blogspot.com/2012/11/terma-dan-syarat.html

Sudahkah anda membaca Terma dan Syarat iQRa Ya
Tidak

Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas dari pihak kami lebih dari 24jam di bahagian inbox sila semak dibahagian SPAM, JUNK MAIL etc..


Create a web form here
Friday, June 21, 2013

New Design : Luna Shawl

Alhamdulillah setelah lama menyepi..iqracollection akan release new design.. LUNA SHAWL.. Its totally custom made byr iQRa.. So memang xde kat pasaran lain heheeh.. So ini teaser je.. 

                   

 Actually tgk kain i mcm cantik than beli utk buat shawl sendiri pakai.,utk test dlu.. Ble post kat instgram @atiqah_muataza & @iqrascarf dan juga FB ramai plak berkenan.. So we decide utuk produce this new design.. So in Shaa Allah next week siap.. Nantikan ye
 
Wednesday, March 20, 2013

Shawl Qaisara 2nd Edition

atas permintaan ramai kami keluarkan lagi design series Shawl Qaisara..
dab berita baik.. HARGA DITURUNKAN!!!!! yeahhhhh cepat borong banyak2!!!!


material : Cotton Silk

RM35
 
(exclude inner and postage)

order : whatsapp 0175204709 @ email iqracollection@yahoo.com
 
Qaisara A

Qaisara B

Qaisara C

 Qaisara D

Qaisara E

Qaisara F

Qaisara G

Qaisara H

Qaisara I

 Qaisara J

 
Qaisara K
Thursday, December 06, 2012

shawl Qaisara

assalamualaikum... apa khabar semua? masih ada lagi ke peminat iqracollection?alhamdulillah kami kembali mewarnai hari anda dengan shawl2baru dari iqra.. ok berlainan dari yang dlu..kali ni kami keluarkan shawl custome made dari iqra sendiri..size ukuran semua agak berbeza dari yang sedia ada di pasaran..so lets check itout

Shawl Qaisara
 material : Cotton Silk
panjang : 73inc +-
lebar :  21inch +-

RM 39.00 

tips : pastikan korang rendam dan bilas dahulu dengan air sebelum korang guna.. untuk ilangkan kanji dan ini akan membuatkan shawl tidak keras

QA-1

QA-2

QA-3

QA-4

QA-5

QA-6

QA-7

QA-8

QA-9

QA-10

QA-11
 

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by BloggerCandy.com