Berminat? Isi order Form ni ye

Status Pelanggan setia
Pelanggan Baru
Name:
Email Address:
Pos laju ke Semenanjung Msia
Sabah/sarawak
Address
Payment After
Handphone NO.
Payment Method Maybank
CIMB

Code Items
Alternatif kod selain yang diorder (kalau takde tinggalkan kosong)
Notes/Comment

Sila baca Terma Dan Syarat iQRa di

http://iqracollection.blogspot.com/2012/11/terma-dan-syarat.html

Sudahkah anda membaca Terma dan Syarat iQRa Ya
Tidak

Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas dari pihak kami lebih dari 24jam di bahagian inbox sila semak dibahagian SPAM, JUNK MAIL etc..


Create a web form here
Friday, June 21, 2013

New Design : Luna Shawl

Alhamdulillah setelah lama menyepi..iqracollection akan release new design.. LUNA SHAWL.. Its totally custom made byr iQRa.. So memang xde kat pasaran lain heheeh.. So ini teaser je.. 

                   

 Actually tgk kain i mcm cantik than beli utk buat shawl sendiri pakai.,utk test dlu.. Ble post kat instgram @atiqah_muataza & @iqrascarf dan juga FB ramai plak berkenan.. So we decide utuk produce this new design.. So in Shaa Allah next week siap.. Nantikan ye
 

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by BloggerCandy.com