Berminat? Isi order Form ni ye

Status Pelanggan setia
Pelanggan Baru
Name:
Email Address:
Pos laju ke Semenanjung Msia
Sabah/sarawak
Address
Payment After
Handphone NO.
Payment Method Maybank
CIMB

Code Items
Alternatif kod selain yang diorder (kalau takde tinggalkan kosong)
Notes/Comment

Sila baca Terma Dan Syarat iQRa di

http://iqracollection.blogspot.com/2012/11/terma-dan-syarat.html

Sudahkah anda membaca Terma dan Syarat iQRa Ya
Tidak

Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas dari pihak kami lebih dari 24jam di bahagian inbox sila semak dibahagian SPAM, JUNK MAIL etc..


Create a web form here
Monday, August 15, 2011

Iqa kembali dengan PRE-LOVED SALe

salam ramadhan semua..terlalu lama iqa mendiamkan diri kn..ok iqa mintak maaf sebab tak ambik stock tudungs ebab iqa cuti dan langsung tak ke KL. so sempena raya dan sempena nak kosong almari iqa, iqa nk buat preloved sale dress utk semua fan iqarcollection..

klu berminat emailkn order  ke atiqahmutaza@yahoo.com

rm18
purple sesuai untuk girl yg size M dan L

rm20
tak pernah pakai pun yang ni hehehe
sbb agak pendek utk iqa..dlu beli xmuat iqa gemuk bile dh kurus jd pendek plak hehehe

rm30
use twice
brand:dolly

rm28
use twice
cantik tp iqa xde mood dh nak pakai hehehe

rm20
brand : lady like

rm 18
sesuai untuk yg 155cm kebawah je ye

rm 27
brand : seed

rm15
brand : bontton

rm 18
brand scarlet

rm 32
use twice
brand : scarlet

rm12

nantikan pula jual penghabisan stok shaw;

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by BloggerCandy.com